Paniek, stress, emotie…

Als externe professional beoordeel ik de proeve van bekwaamheid (examen) op het Mediacollege in Amsterdam. Afgelopen week was de grote eindbeoordeling. 2 dagen lang bij elkaar 30 presentaties in een heet klaslokaal met zenuwachtige studenten.

Het was top!

Ik heb veel creativiteit gezien. De meeste studenten hadden gekozen voor de opdracht om een tijdschrift imperium te bouwen rondom een (internationaal) bekend persoon. Ik heb van alles voorbij zien komen en de toppers hebben hun presentaties daar ook helemaal naar ingericht. Bij 1 dame heb ik eerst een document moeten ondertekenen voor geheimhouding voordat ik mocht beoordelen (haar onderwerp was Snowden ;-), ik heb een zelfgemaakte koeientas gezien, platenhoes, honderden foamboards, iemand die de halve gang vol had geplakt, hoofdpersonen als Kim Jung Un, Bono, Snowden, Tom Ford… like it! En natuurlijk ook veel emotie door het niet halen, het wachten op een oordeel als wij er niet helemaal uitkwamen, wachten op een second opinion als het echt twijfelachtig was, de opluchting van het slagen, en het juichen als het goed was.

Helaas 1 iemand moeten laten zakken en een stuk of 5 echt zware twijfelgevallen. Daar tegenover staan een aantal toptalenten en ook 2 studenten die mij oprecht hebben verbaasd door uit hun comfortzone te stappen en dat ook op zo een goede manier te doen dat het helemaal klopte. Top! Dan heb je echt laten zien dat je wat kan.

Direct aan de slag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Ben je klaar om te groeien?

Laten wij samenwerken!

Contact opnemen