Dennis Hardes

"Hope is not a strategy"

Hope is not a strategy!

Ik zie regelmatig om mij heen dat kansen niet worden benut, dromen niet worden verwezenlijkt en grote stappen worden uitgesteld. Ik hoor vaak de zin ‘had ik maar’… na het horen van deze 3 woorden wordt mijn creatieve motor automatisch gestart.

Mijn bijnaam is ‘Dr. Dennis’. Hoewel ik geen echte arts ben (gewoon geen goed idee / schijnt ethisch niet verantwoord te zijn), is mijn doel vergelijkbaar. Preventie vind ik belangrijk en van dingen beter maken word ik oprecht blij. Mijn kracht ligt in het analyseren van situaties. 

Met 24 jaar ervaring en talloze projecten voor zowel toonaangevende merken als kleinere bedrijven, zowel nationaal als internationaal, beschik ik over een rijke schat aan ervaring. Er is niets leukers dan leren en blijven verwonderen.

Mijn persoonlijkheid: altijd nieuwsgierig, relaxt, hou van experimenteren/klooien, goede luisteraar, kunstenaar, sterk in relativeren, sarcast, zwarte humor, fijn gezin met dochter en vrouw en ik heb de beste ideeën als ik wandel.

Ik durf duidelijk te zijn, maar altijd op een opbouwende manier. Menselijkheid staat bij mij voorop en positiviteit is heilig.

Ben je klaar om te groeien?

Laten wij samenwerken!

Contact opnemen