Intrinsiek gemotiveerd & Tech-savvy

Van overleven op diepvriesmaaltijden vanuit het huis van je ouders naar genieten van pina coladas op een boot. Bovenal willen ze een goeie oplossing neerzetten voor een belangrijk probleem, chronische pijn. Dat is het avontuur waar Atilla en Guillaume zich in hebben gestort.

Atilla Vrasdonk studeerde Neurotechnologie en terwijl ze zich verdiepte in o.a. verschillende pijnonderzoeken leed haar vader aan neurologische fantoompijn n.a.v. een ongeluk. Om haar vader te zien lijden en niets te kunnen doen is natuurlijk verschrikkelijk, tegelijkertijd is het ook de aanzet geweest om te beginnen aan dit fantastische project, BIEkos.

Het product

BIEkos is een pijnmanagement tool voor mensen met chronische pijn die je helpt bij het in kaart brengen van jouw pijn. Daarnaast helpt het je, om te gaan met de pijn door o.a. oefeningen. Dit geheel komt samen in de app en dat is waar zakenpartner Guillaume Lastecoueres in beeld komt als technische man en ontwikkelaar van de tool.Als je pijn hebt wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf, BIEkos is hierin een hele handige tool.

De zoektocht

Chronische pijn is vaak een enorme zoektocht voor het helder is waar de pijn vandaan komt en wat je er aan kan doen om het draaglijk(er) te maken. De tool van BIEkos zal naar mate de gebruikers aantallen stijgen steeds meer relevante data van mensen met pijn gaan verzamelen en op basis van die data kunnen ze de zoektocht verkorten. Als je pijn hebt wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf, BIEkos is hierin een hele handige tool. Zowel voor patiënten als behandelaars die hier ook veel aan hebben.

Marketing

BIEkos is een van de start-ups die we begeleiden. Het is van groot belang dat uiteindelijk het idee in de vorm van een app ook de weg naar de doelgroep vindt, daarom is het erg mooi om hen hierbij te mogen helpen.

Internationaal

Waar Atilla vanuit Noorwegen werkt, werkt Guillaume vanuit Spanje. Net als de oprichters is chronische pijn natuurlijk een wereldwijd probleem en werken ze daarom ook samen met allerlei pijnspecialisten en pijnpolis. Het verzamelen en verwerken van data is van groot belang voor hun missie. Wil je meer over BIEkos weten kijk dan op www.biekos.com

Direct aan de slag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Ben je klaar om te groeien?

Laten wij samenwerken!

Contact opnemen