Het fundament staat

Zijn jullie klaar om de stap te zetten naar groei?

 Jullie voelen dat het tijd is voor de volgende grote stap en hebben een zekere mate van stabiliteit bereikt.  Misschien blijven jullie steken op een bepaald omzetniveau of komen goede ideeën niet van de grond. Misschien hebben jullie al diverse stappen gezet en leverden deze niet het gewenste rendement op. Tijd voor een concrete eerste stap richting groei.

Merkpositionering
Campagne
Huisstijl
Strategie
Online marketing
Marketingplan
Website
Logo
Huisstijl manual
Identiteitsonderzoek
Direct mailing
Give Away
Strategiesessie
Art Direction
Beeldmarketing

Doel van de strategische intake

Het doel van de strategische intake is om in korte tijd een scherp beeld krijgen van hoe jullie groeikans er globaal uit ziet. In dit gesprek worden er uiteraard geen definitieve keuzes gemaakt, maar het geeft ons beiden een goed beeld van de kansen, mogelijkheden, en of wij een goede match zijn samen.

Drie vragen die wij in ieder geval aan je willen stellen zijn:

Wat heb je al gedaan?

Er zijn ongetwijfeld al stappen gezet en er is hard gewerkt met goede intentie. Wij willen graag weten wat wel en wat niet heeft gewerkt.

Waar sta je nu?

Wij willen graag weten wat de realiteit is. Een oprechte hoe gaat het? Wat speelt er in jullie bedrijf & markt en hoe gaan jullie daarmee om?

Wat is je ambitie?

Hebben jullie een scherpe doelstelling? Targets bepaald? Persoonlijke ambitie? Is er een ondernemingsplan met financiële onderbouwing?

Doel en opzet van het gesprek

We plannen een videocall in van 45 minuten. Wij willen iets van jullie weten en we leggen uiteraard kort uit wat onze manier van werken is maar we laten het vooral zien. Dit gesprek gaat om jou. Blijken we een match te zijn? Top, dan plannen we vanaf daar verder. Uit het gesprek komen altijd tips en aanknopingspunten die wij graag delen. Een kennismaking waar je écht wat aan hebt!

Voor wie?

De kern van onze klanten zijn dienstverlenende bedrijven van 5 – 50 FTE. Is jouw bedrijf kleiner of veel groter en heb je een duidelijke en realistische ambitie: laten we kennismaken. Onze ervaring is zeer uitgebreid, zowel nationaal als internationaal, voor klein bedrijf en multinational.

Ben je klaar om te groeien?

Laten wij de eerste stap zetten!

Afspraak maken