Samen sterker en groter groeien

Jouw doel bepaalt de route.

Jij bent de schilder van het meesterwerk, jouw bedrijf. Je weet hoe het ideale plaatje eruitziet. Je wilt groeien. Alleen loop je vast. Je acties leveren niet het gewenste resultaat op. Het is tijd voor een volgende stap. Je zoekt een partner die het overzicht heeft en jou bijstaat in raad en daad. Met eerlijk advies. Waar nodig word je aan de hand genomen en losgelaten waar je het zelf kan.

Groeien
Eerlijk advies
Doel
Strategische aanpak

Wat is het doel van de strategische intake?

We schudden elkaar digitaal de hand, leren elkaar kennen en onderzoeken samen jouw vraagstuk. Of het nu gaat om de groei van jouw bedrijf, of het stevig neerzetten van jouw dienst. We kijken samen naar waar de groeikansen liggen voor jouw bedrijf en hoe dit eruit ziet. Ook kijken we of we de juiste partner zijn voor elkaar.

Dat doen we aan de hand van 3 onderdelen

Startpunt

Jouw bedrijf, jouw meesterwerk, dus je hebt al wat gedaan. Hoe ben je begonnen? Wat heb je gedaan? En wat waren de resultaten?

Fundament

Waar sta je nu? Hoe ziet de huidige situatie eruit? Binnen jouw bedrijf en de markt? De mooimakerij leggen we naast ons neer en kijken naar de realistische situatie.

Ambitie

Wat is de stip op de horizon? Waar wil je naartoe? Heb je targets gesteld voor het bedrijf? Spelen er nog andere (persoonlijke) ambities mee?

Wat levert de strategische intake op?

Altijd iets waar jij mee aan de slag kunt. We willen weten wie je bent, wat je doet en hoe we jou kunnen helpen. Natuurlijk vertellen we ook iets over onszelf. Zodat je direct weet of we een match zijn. De videocall van 45 minuten draait om jou en jouw vraagstuk. Lang genoeg om kennis te maken en precies genoeg tijd om een helder beeld te krijgen van jouw groeikansen. Met tips en handvatten om direct door te pakken.

 Matchen we en wil je echt/samen actie ondernemen?
Dan plannen we gelijk een vervolg. Van ambitie naar actie!

Voor wie?

De kern van ons portfolio zijn dienstverlenende bedrijven in het mkb met 5-50 medewerkers. Dankzij de kennis en ervaring die we hebben, is geen vraagstuk ons te gek. We staan klaar voor bedrijven met een nationaal of internationaal karakter en van midden- en klein bedrijf tot multinational. Wat de situatie ook is, wij denken graag met je mee.

Wil je constructief groeien?

Laten we het samen doen!

Afspraak maken