Hun werkveld is uniek. Innovatie en digitalisering in de bouwwereld staat nog in de kinderschoenen. Dit is een hele traditionele sector waar juist innovatie nodig is om toekomstbestendig te worden en te voldoen aan alle huidige en toekomstige wensen op het gebied van duurzaamheid en leefbaarheid.

Toegepaste skills

BrandingHuisstijlontwikkelingLogo ontwerpStrategisch trajectVormgeving / dtp

Revelating

Aanvang

Revelating is de duurzame vernieuwer van de waardeketen in de bouw- en vastgoedsector. Zij helpen hun klanten mooier, slimmer en duurzamer te bouwen en ontwikkelen. Daarvoor combineren ze state-of-the-art technologie met ‘platform economics’. En dat is hard nodig, want de bouw wil haar maatschappelijke ambities waarmaken. Revelating adviseert hun klanten hoe zij deze transitie vorm kunnen geven. En ze hebben zelf ook skin in the game: eigen ventures in 3d beton printen en algoritmes en zo bewijzen ze zelf ook de haalbaarheid van nieuwe, platform-based business modellen. Revelating heeft ons gevraagd om hun nieuwe identiteit te ontwikkelen die aansluit bij de kwaliteit van hun oplossingen.

"Huisstijlontwikkeling voor Revelating"

Aanpak

We zijn gestart met een identiteitsonderzoek. Een belangrijke pijler in hun werkwijze is hun 3 staps aanpak. De begeleidende tekening om die aanpak uit te leggen is de inspiratie geweest voor het logo. Het logo hebben we uitgebouwd tot een volwaardige huisstijl en de stylesheet voor de website en overige communicatiemiddelen.

Onderscheidend vermogen

Hun werkveld is uniek. Innovatie en digitalisering in de bouwwereld staat nog in de kinderschoenen. Dit is een hele traditionele sector waar juist innovatie nodig is om toekomstbestendig te worden en te voldoen aan alle huidige en toekomstige wensen op het gebied van duurzaamheid en leefbaarheid. De oplossingen die Revelating leveren zijn disruptive, maar je wil de behoudende markt wel het gevoel geven dat alles goed komt. Interessant spanningsveld.

Beeld bij het project

Ook interesse in Huisstijlontwikkeling?

Laten wij samenwerken!

Contact opnemen

Aan de slag!