Het zijn allemaal grote internationale campagnes. Elke campagne wordt in minimaal 6 talen ontwikkeld. Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands, Fins, Pools, Zweeds. Copy wordt lokaal geschreven en de art direction van de beelden aangepast aan de lokale markt. Interessant en uitdagend om internationaal te schakelen met alle partijen. 

Toegepaste skills

Art directionBrandingCampagneInfographicMarketingVormgeving / dtp

Cornerstone OnDemand

Aanvang

Cornerstone OnDemand (NASDAQ: CSOD) helpt organisaties te werven, en hun mensen op te leiden en te besturen. Zij werken met honderden van de grootste bedrijven ter wereld – van drogisterijketen Walgreens en Starwood Hotels & Resorts tot Deutsche Post DHL en Xerox – en duizenden kleinere bedrijven om hen te helpen hun personeel productiever te maken en te verbeteren. Hun oplossingen worden gebruikt door 27,7 miljoen mensen in 191 landen, en in 42 talen. Bureau Hardes is gevraagd om de marketing afdeling in Londen en Parijs te ondersteunen bij het ontwikkelen van campagnes voor de Europese markt.

"Branding voor Cornerstone OnDemand"

Aanpak

We zijn begonnen met een uitgebreide kennismaking met de verantwoordelijken van het hoofdkantoor in Londen en het kantoor in Parijs. Aan de hand van oude projecten zijn wij in hun merk gedoken om een goed beeld te krijgen van hoe hun bedrijf in elkaar zit en op wat voor manier zij communiceren met hun klanten. Van daaruit hebben wij geholpen bij het ontwikkelen/uitwerken van tientallen campagnes voor de hele Europese markt. Daarbij werden wij ook ingeschakeld als expertise partner bij het ontwikkelen van communicatie-uitingen bij grote samenwerking campagnes waarbij een neutraal bureau wenselijk was. In 7 jaar tijd hebben we tientallen campagnes vormgegeven. Rapporten van 20 tot 100 pagina’s, white papers, folders, flyers, leaflets, social banners en advertenties. 

Onderscheidend vermogen

Het zijn allemaal grote internationale campagnes die regionaal worden ingezet. Elke campagne wordt in minimaal 6 talen ontwikkeld. Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands, Fins, Pools, Zweeds. Copy wordt lokaal geschreven en de art direction van de beelden aangepast aan de lokale markt. Dit zorgt voor zeer effectieve communicatie. Interessant en uitdagend om internationaal te schakelen met alle partijen. 

Beeld bij het project

Ook interesse in Branding?

Laten wij samenwerken!

Contact opnemen

Aan de slag!