Toegepaste skills

Art directionBrandingHuisstijlontwikkelingLogo ontwerpVormgeving / dtp

ZIN Werkt.

Aanvang

Werk vormt een groot onderdeel van ons leven. Om echt gelukkig te zijn is het belangrijk om te werken in een omgeving waar jij als persoon tot je recht komt. Waar jij je persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten kan benutten. Werken in een omgeving die aansluit bij jouw persoonlijke doelen en ZIN geeft om te werken. Werk dat jij simpelweg verdient! ZIN is er voor werkzoekenden, werkgevers en voor ondernemers die met een Payroll constructie willen werken.

"Branding voor ZIN Werkt."

Aanpak

We zijn gestart met een identiteitsonderzoek. Wie zijn jullie en wat is jullie ambitie? Vanuit dit onderzoek hebben we de doelstellingen van de huisstijl bepaald. Als je ZIN als bedrijfsnaam hebt dan MOET het natuurlijk ook plezier uitstralen. Het logo hebben we uitgewerkt tot een complete huisstijl.

Onderscheidend vermogen

Uitdaging zat vooral in het uitstralen van plezier. Hoe krijg je werken visueel aantrekkelijk? De zon laten schijnen, dat is de oplossing. De zon die opkomt. Een nieuwe dag, let’s go! Vrolijkheid en letterlijk laten zien dat je er zin in hebt.

Beeld bij het project

Ook interesse in Branding?

Laten wij samenwerken!

Contact opnemen

Aan de slag!