Spoedklus! 1 dag de tijd om alle ontwerpen te maken, goedgekeurd te krijgen en aan te leveren bij de producent.

Toegepaste skills

Art directionBeursstandVormgeving / dtp

Tamahris

Aanvang

Gespecialiseerd in geïntegreerd talentmanagement. Tamahris levert end-to-end-services, beginnend bij bedrijfsanalyse tot implementatie en verandermanagement, totdat u de optimale resultaten bereikt die u wilt. Ze werken samen met alle belanghebbenden om verder te gaan dan procesautomatisering.

​Samen met u ontketenen we het enorme potentieel van nieuwe technologie door een grondige implementatiestrategie en een verandermanagementmodel te ontwikkelen, en een betekenisvolle HR-strategie, -structuren en -leveringsmodel voor uw organisatie te ontwikkelen. Aan ons is gevraagd om een beursstand te ontwikkelen en aanvullende beursmaterialen.

"Beursstand voor Tamahris"

Aanpak

Snel schakelen was noodzakelijk. Een andere grote klant van ons organiseerde een internationale toonaangevende beurs. Hun partner kregen allemaal een standaard beursstand. De specificaties waren bekend en de eigen reclamebureaus konden voor deze bedrijven een ontwerp maken. Het bureau van deze klant lukte het niet om een ontwerp te presenteren wat recht deed aan de specificaties. Bureau Hardes is toen gevraagd als troubleshooter. Na het goed lezen van de specificaties hebben we 2 definitieve vormgevingsvoorstellen gemaakt. Deze voorstellen hebben we eerste getoetst bij de producent. Na hun goedkeuring konden we de klant 2 echte keuzes geven. In afwachting van de keuze hebben wij alles al klaar gemaakt voor productie. Ruim voor de absolute deadline hebben wij alles aan kunnen leveren.

Onderscheidend vermogen

Spoedklus! 1 dag de tijd om alle ontwerpen te maken, goedgekeurd te krijgen en aan te leveren bij de producent. Reactie van de klant: I would like to highlight and thank you again for your availability, reactivity, you actually made this part easier for us!

Beeld bij het project

Ook interesse in Beursstand?

Laten wij samenwerken!

Contact opnemen

Aan de slag!