Toegepaste skills

Art directionBrandingConceptontwikkelingFieldmarketingVormgeving / dtp

Sultana

Aanvang

Sultana is een merk van Verkade. Verkade, een Hollandser merk is er haast niet. Zij komen al een aantal jaren bij je op de koffie en de thee. Dan genieten ze samen met jou van een momentje echte Hollandse gezelligheid. Met de lekkerste koekjes en chocolade van de wereld, in alle soorten en smaken. Verkade werkt veel met fieldmarketing waarbij creatieve promoties worden bedacht om samples uit te delen. Wij zijn gevraagd om in opdracht van een gespecialiseerd fieldmarketingbureau creatieve concepten te ontwikkelen. In dit geval ging het om Sultana Jummies op een onderscheidende manier onder de aandacht te brengen.

"Conceptontwikkeling voor Sultana"

Aanpak

Op basis van de doelstellingen zijn we samen met het fieldmarketingbureau alle grove ideeën gaan verzamelen. Stapsgewijs hebben we de stap gezet van idee in tekst tot complete concept visualisaties. De rolverdeling was scherp. Zij voor de haalbaarheid, wij voor de creatieve out of the box ideeën. Wij leverden een concept op. Zij werkten alle acties uit.

Onderscheidend vermogen

Leuk en functioneel moeten hand in hand gaan. Het is niet moeilijk om iets extreem te bedenken of iets heel gaafs, maar levert het ook wat op?

Beeld bij het project

Ook interesse in Conceptontwikkeling?

Laten wij samenwerken!

Contact opnemen

Aan de slag!