Elke dag jezelf verwennen met zomaar iets lekkers tussendoor? Neem Snack a Jacks rijstwafels! Want Snack a Jacks is een luchtige rijstwafel, vol van smaak, en… lekker verantwoord! Wij zijn gevraagd om creatieve concepten te ontwikkelen. In dit geval ging het om Snack a Jacks op een onderscheidende manier onder de aandacht te brengen. Dat is gelukt en de pitch hebben we gewonnen. Tijdens de uitrol zijn er 500.000 wafels uitgedeeld in Nederland!

Toegepaste skills

Art directionBrandingCampagneConceptontwikkelingFieldmarketingMarketingVormgeving / dtp

Snack a Jacks

Aanvang

Elke dag jezelf verwennen met zomaar iets lekkers tussendoor? Neem Snack a Jacks rijstwafels! Want Snack a Jacks is een luchtige rijstwafel, vol van smaak, en… lekker verantwoord!

Snack a Jacks is verkrijgbaar in zowel zoete als hartige smaken zodat je elk moment van de dag verantwoord kunt genieten. Lekker voor bij de thee, voor de hartige trek, aan het einde van de middag of zomaar als iets lekkers tussendoor.

Wij zijn gevraagd om in opdracht van een gespecialiseerd fieldmarketingbureau (Promotional Solutions) creatieve concepten te ontwikkelen. In dit geval ging het om Snack a Jacks op een onderscheidende manier onder de aandacht te brengen.

"Art direction voor Snack a Jacks"

Aanpak

Op basis van de doelstellingen zijn we samen met het fieldmarketingbureau alle grove ideeën gaan verzamelen. Stapsgewijs hebben we de stap gezet van idee in tekst tot complete concept visualisaties. De rolverdeling was scherp. Zij voor de haalbaarheid, wij voor de creatieve out of the box ideeën. Wij leverden een concept op. Zij werkten alle acties uit. Het overall doel was ‘groot denken’ en snelle actie die overal is in te zetten. Randvoorwaarde is dus mobiliteit.

Onderscheidend vermogen

Leuk en functioneel moeten hand in hand gaan. Het is niet moeilijk om iets extreem te bedenken of iets heel gaafs, maar levert het ook wat op? Deze actie was een groot succes. Snelle schetsen, snelle ideeën, snelle uitvoering. Bij de uitrol door Nederland zijn er 500.000 wafels uitgedeeld!

Beeld bij het project

Ook interesse in Art direction?

Laten wij samenwerken!

Contact opnemen

Aan de slag!