Toegepaste skills

Art directionBrandingHuisstijlontwikkelingLogo ontwerpStrategisch trajectVormgeving / dtp

Marieke Treffers Photography

Aanvang

Marieke Treffers is een geweldige fotografe die opereert op het snijvlak van kunst. Ze maakt vrij werk en werkt ook in opdracht voor zakelijke opdrachtgevers. Bureau Hardes is gevraagd om haar merk naar het volgende niveau te brengen. Daarbij is de onderliggende vraag om haar focus scherp te krijgen. 

"Branding voor Marieke Treffers Photography"

Aanpak

We zijn gestart met een identiteit vs Imago traject om in kaart te brengen of haar uitstraling in lijn is met wat ze wil zijn. De uitkomst was helder. Iedereen was het er over eens dat haar uitstraling niet matcht met de kwaliteit van haar fotografie. We zijn daarna met een strategietraject gestart om te bepalen wat nu precies haar kracht en ambitie is. Met al die data zijn we gestart met de ontwikkeling van haar logo en huisstijl. Dit was een bijzondere zoektocht, want creatieve vrijheid is haar specialiteit. Een dichtgetimmerde huisstijl staat daar dan wel haaks op. We zijn gekomen tot een hele bijzondere modulaire huisstijl waar ze letterlijk alles mee kan doen wat ze wil. Ze kan eigen logo’s samenstellen, op maat gemaakte briefpapier en je kan het zo gek niet bedenken. Om die totale vrijheid hebben wij het ideale kader ontwikkeld waarbinnen ze maximaal los kan gaan. 

Onderscheidend vermogen

‘Alles kan en alles mag’ in een kader plaatsen is een hele interessante creatieve uitdaging. Mooie speurtocht naar focus, ambitie, loslaten en vooral zoeken naar wie je echt wil zijn.

Beeld bij het project

Ook interesse in Branding?

Laten wij samenwerken!

Contact opnemen

Aan de slag!