Toegepaste skills

Art directionBrandingConceptontwikkelingHuisstijlontwikkelingLogo ontwerpStrategisch trajectVormgeving / dtp

Logo’s

Aanvang

Logo’s, een van de leukste onderdelen om te ontwerpen. Een logo is een dankbare uitkomst van een strategisch proces. Jullie doel is helder, het plan van aanpak is klaar en dan is het tijd om de stap te maken naar drager van jullie boodschap. Bureau Hardes heeft vele tientallen logo’s (en huisstijlen) ontworpen de afgelopen jaren. We hebben een kleine selectie gemaakt om de diversiteit te laten zien. Ieder bedrijf is uniek.

"Logo ontwerp voor Logo’s"

Aanpak

De aanpak verschilt per bedrijf. Soms is het logo een uitkomst van een uitgebreid strategisch traject, soms van een verkort positionering traject. De gemene deler is dat we altijd starten met een strategische intake. Wij willen weten waar jullie nu staan en wat het doel is van de opdracht. Heb je groeiambitie? Is er een overname gedaan of fusie geweest? Nieuwe naam? Nieuw product?

Onderscheidend vermogen

Maatwerk. Ieder logo verteld een verhaal. Gewoon een mooi logo maken is niet moeilijk. Een logo maken dat echt bij jullie past en vooral ook wordt begrepen door jullie primaire doelgroep vraagt heel wat meer.

Beeld bij het project

Ook interesse in Logo ontwerp?

Laten wij samenwerken!

Contact opnemen

Aan de slag!