IDC is ’s werelds toonaangevende bedrijf op het gebied van technische media, data en marketingdiensten. Aan Bureau Hardes is gevraagd of wij een uitgebreid onderzoeksrapport willen vormgeven.

Toegepaste skills

Art directionVormgeving / dtp

IDC UK ltd

Aanvang

International Data Corporation (IDC) is de belangrijkste mondiale leverancier van marktinformatie, adviesdiensten en evenementen voor de informatietechnologie-, telecommunicatie- en consumententechnologiemarkten.
Met meer dan 1.300 analisten wereldwijd biedt IDC mondiale, regionale en lokale expertise over technologische en industriële kansen en trends in meer dan 110 landen. De analyses en inzichten van IDC helpen IT-professionals, bedrijfsleiders en de investeringsgemeenschap om op feiten gebaseerde technologiebeslissingen te nemen en hun belangrijkste zakelijke doelstellingen te bereiken.

IDC, opgericht in 1964, is een volledige dochteronderneming van International Data Group (IDG, Inc.), ’s werelds toonaangevende bedrijf op het gebied van technische media, data en marketingdiensten. Aan ons is gevraagd of wij een uitgebreid onderzoeksrapport willen vormgeven.

"Vormgeving / dtp voor IDC UK ltd"

Aanpak

Bij dit soort project zijn de brand guidelines erg belangrijk. Die volgen wij dus naadloos. Dit project was in opdracht van Cornerstone Ondemand, partner en sponsor van dit onderzoeksrapport. Uitgangspunt is kwaliteit en het inzichtelijk maken van data zodat het leesbaar is en representatief vanuit het oogpunt van beide grote bedrijven. Het is een rapport geworden van 68 pagina’s

Onderscheidend vermogen

Dit project/rapport werd gesponsord door een ander bedrijf. Uitgangspunt was om een vorm te vinden die recht doet aan beide huisstijl. Beide bedrijven richten zich op de mondiale markt. Belangrijk dus om een gemiddelde te vinden wat qua stijl overal aanspreekt. Ook de grote hoeveelheid data was een uitdaging om dit netjes en overzichtelijk te visualiseren en dat allemaal binnen in stijl.

Beeld bij het project

Ook interesse in Vormgeving / dtp?

Laten wij samenwerken!

Contact opnemen

Aan de slag!