Alleen een mooie foto maakt iets niet toegankelijk en zeker niet haalbaar. Hoe zit zo’n proces in elkaar? Hoe leg je uit wat de meerwaarde is? We laten nu letterlijk zien wat er allemaal bij komt kijken en hoe belangrijk de samenwerking met de klant is om een succesvol project te realiseren. Echt een uniek bedrijf dit.

Toegepaste skills

Art directionBrandingConceptontwikkelingCopywritingFotografieHuisstijlontwikkelingMarketingStrategisch trajectVormgeving / dtpWebshopWebsiteontwikkeling

BRUUD!

Aanvang

BRUUD! is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het gebruik van beton in de vorm van sculpturen en afwerkingstoepassingen. Hierbij moet o.a. gedacht worden aan rotsformaties, beelden, kunstuitingen en wandafwerkingen. Van ontwerp tot uitvoering. BRUUD! heeft o.a. complete grotten gebouwd met zoutwaterzwembad voor de grote Saunacomplexen in Nederland. BRUUD! had de wens om te professionaliseren. In goede tijden stroomde het werk binnen, in slechte economische tijden was er geen plan om acquisitie te doen. Daarbij leefde het gevoel dat ze niet goed konden overbrengen wat hun kwaliteit is.

"Strategisch traject voor BRUUD!"

Aanpak

We zijn gestart met een identiteit vs imago onderzoek. Uit dat onderzoek kwam naar voren dat met name hun communicatiemiddelen niet aansluiten bij de kwaliteit die zij leveren. Veel mooie plaatjes, maar geen context of uitleg. Het werd niet goed begrepen wat ze nu precies leveren. Met deze input zijn we aan de slag gegaan om het marketingplan te maken. Welke ambitie leeft er, waar zitten de echte kansen en hoe kunnen we die gaan pakken. Het marketingplan hebben we opgeknipt in uitvoerbare stappen. Een nieuwe website met webshop hebben we gerealiseerd. Basiscontent voor de social media accounts en zo stap voor stap het merk verder uitbouwen.

Onderscheidend vermogen

Ze maken onvoorstelbaar mooie dingen. Complete Cenote Grotten tot zelfs een grote Stepwell. Daarbij werken ze ook voor particulieren. Jaloersmakende foto’s levert het op. De uitdaging was om dit goed uit te kunnen leggen. Alleen een mooie foto maakt iets niet toegankelijk en zeker niet haalbaar. Hoe zit zo’n proces in elkaar? Hoe leg je uit wat de meerwaarde is? We laten nu letterlijk zien wat er allemaal bij komt kijken en hoe belangrijk de samenwerking met de klant is om een succesvol project te realiseren. Echt een uniek bedrijf dit.

Beeld bij het project

Ook interesse in Strategisch traject?

Laten wij samenwerken!

Contact opnemen

Aan de slag!