We zijn gestart met een ‘identiteit versus imago’ onderzoek. Bij dit onderzoek interviewen we (deels) digitaal alle belanghebbenden. Intern om een beeld te krijgen van de identiteit. Extern om een beeld te krijgen van het imago.

Toegepaste skills

Art directionBrandingHuisstijlontwikkelingLogo ontwerpStrategisch trajectVormgeving / dtp

Baijer Mediation

Aanvang

Mediation is een gesprek tussen partijen die een conflict hebben en dit willen oplossen. Het samen willen oplossen is een belangrijke voorwaarde voor het slagen van mediation. Baijer mediation helpt bij echtscheiding, emotionele verschillen, werk & scheiding en als stiefplancoach. De opdracht voor Bureau Hardes was helder: “wij willen professionaliseren”.

"Huisstijlontwikkeling voor Baijer Mediation"

Aanpak

We zijn gestart met een ‘identiteit versus imago’ onderzoek. Bij dit onderzoek interviewen we (deels) digitaal alle belanghebbenden. Intern om een beeld te krijgen van de identiteit. Extern om een beeld te krijgen van het imago. Het verschil tussen die twee noemen wij de identity gag. In deze ‘gap’ zitten de grootste kansen om te groeien als merk. Vanuit dit onderzoek volgde de heldere conclusie dat het nodig was om volledig te re-branden. Al haar merkuitingen moesten gaan aansluiten bij de kwaliteit en kunde die zij leveren. Vanuit het onderzoek hebben wij een nieuw logo en huisstijl ontwikkeld. Daarbij ook de stylesheet voor de website. Bij nieuwe ontwikkelingen plannen we een mini-brainstorm om up-to-date te blijven en te zorgen dat alles on track blijft.

Onderscheidend vermogen

Mooi project en zelden zo een uniforme uitkomst verkregen uit het identiteit vs imago traject. Vooral de enorme ervaring van de eigenares en haar unieke persoonlijkheid werden niet gezien in de oude huisstijl. Nu is alles weer in lijn en kan ze rustig bouwen aan de toekomst en met succes.

Beeld bij het project

Ook interesse in Huisstijlontwikkeling?

Laten wij samenwerken!

Contact opnemen

Aan de slag!