BQE is de marktleider op het gebied van ergonomische zitoplossingen. Na de overname van het bedrijf hebben de huidige eigenaren een plan gemaakt om stapsgewijs te professionaliseren. Wij zijn gevraagd om dit te begeleiden. 

Toegepaste skills

Art directionBeursstandBrandingHuisstijlontwikkelingVormgeving / dtp

Back Quality Ergonomics

Aanvang

BQE is de marktleider op het gebied van ergonomische zitoplossingen. Met ruim 25 jaar ervaring leveren ze hun stoelen en werkkrukken in meer dan 30 landen wereldwijd.

Hun stoelen zijn ontwikkeld voor zittende beroepen. Op kantoor, in de zorg en in beauty- en wellness-praktijken komt u de stoelen van BQE veelvuldig tegen. Na de overname van het bedrijf hebben de huidige eigenaren een plan gemaakt om stapsgewijs te professionaliseren. Wij zijn gevraagd om dit te begeleiden. 

"Branding voor Back Quality Ergonomics"

Aanpak

We zijn gestart met het upgraden van een aantal van hun huidige brochures. Alles in één keer aanpakken was niet realistisch zo vlak na een overname (+ grote verhuizing). Na de eerste brochures hebben we een uitgebreide modulaire beursstand ontwikkeld. Stap voor stap zijn we alle communicatie-uitingen steeds verder gaan upgraden om uiteindelijk te komen tot een volledig nieuwe stijl. Het logo is intact gebleven, maar alles daaromheen is naar het hier en nu gebracht en klaargemaakt om de komende jaren verder te groeien.

Onderscheidend vermogen

Een mooie samenwerking waarbij de eigenaren een heel scherp en vooral ook realistisch beeld hebben van de toekomst. We hebben rustig kunnen bouwen aan hun professionele uitstraling en wij kunnen ze telkens weer verrassen met onze oplossingen. Het fijne is dat de eigenaren volledig openstaan voor creatieve oplossingen. We hebben zelfs 🙂 en hartjes kunnen introduceren.

Beeld bij het project

Ook interesse in Branding?

Laten wij samenwerken!

Contact opnemen

Aan de slag!