Auctionista.co

Auctionista

Auctionista.co

AUCTIONISTA.CO is een online veiling platform. Alles wordt hier aangeboden van groot naar klein, van bedrijven naar bedrijven en consumenten, voor thuis en op kantoor, voor jouw bedrijf of voor in jouw woonkamer. De oprichters van Auctionista.co zijn de pioniers van online veilen in Nederland (sinds 2003 o.a. DAAN Veilingen).


Vraagstelling

Wij gaan een nieuw veilingplatform lanceren genaamd Auctionista.co en wij hebben een marketingstrategie & actieplan nodig om ons bedrijf goed in de markt te zetten.


Oplossingen

Vanuit een uitgebreid onderzoek onder veilingmeesters (Auctionista’s), klanten en management hebben wij de grootste kansen in kaart gebracht. Hierbij hebben we de zakelijke doelstellingen vertaald naar concrete en vooral scherpe marketingdoelen. Een spoor gericht op naamsbekendheid, maar dan scherp op regio, specifieke locaties en gerichte doelgroepen. Tweede spoor in het plan is het bekender maken van online veilen als mogelijkheid en uitleggen hoe eenvoudig het is. Derde spoor in het plan is gericht op het aantrekken van Auctionista’s (veilingmeesters). Iedereen kan namelijk een Auctionista worden. Vierde spoor is gericht op merkbeleving. Guerilla acties, sniper acties… het merk Auctionista echt lading geven.


Geleverde items

Marketingstrategie

Marketing actieplan

Brand awareness / merkbeleving

Timeline marketingacties

Bent u ook toe aan resultaat?

CDA Westland 17 maart 2020 Theater Branoul Theater Branoul 26 maart 2020