Marketingstrategie

Gaan jullie een nieuw bedrijf opstarten? Een nieuw product lanceren? Een nieuwe naam? Naamsbekendheid vergroten? Willen jullie meer leads? Meer zichtbaarheid?

Jullie willen als bedrijf een (grote) stap zetten. Om de doelstellingen te behalen, is het belangrijk dat er een stevig fundament komt om op te bouwen. Wie zijn jullie? Hoe ziet jullie markt eruit? Wat is jullie doelgroep? Als de basis stevig staat en de doelstellingen haarscherp zijn, gaat marketing renderen.

Een krachtige marketingstrategie zorgt voor conversie en doorlopende zichtbaarheid.

Contact opnemenLees meer

Waar Bureau Hardes in uitblinkt

Luisteren

Echt luisteren naar jullie als bedrijf en naar jullie doelgroep. Een merk boekt pas resultaat als er inzicht is. Waar zit de grootste kans om te groeien? Wat hebben jullie tot nu toe gedaan en met welk resultaat? Wie is de doelgroep eigenlijk? Is die scherp genoeg omschreven? Hoe zien zij jullie en hoe willen zij benaderd worden? Goed luisteren naar jullie doelgroep is de basis voor succes.

Maatwerk

Marketing rendeert als je de middelen hebt die passen bij het merk en die de doelgroep activeren. Ieder bedrijf is uniek en met de juiste mix van middelen (on- en offline, geschreven, video, media, et cetera) laten we jullie merk groeien. Ieder middel krijgt een functie en draagt bij aan het behalen van de doelstellingen.

Beleving

Als we jullie passie over kunnen brengen en zo beleving (emotie) kunnen meegeven, dan landt jullie boodschap beter en blijft die langer hangen. Wij maken marketing leuker en minder vluchtig. Soms zelfs ronduit bijzonder door heel specifiek te bepalen wat voor jullie werkt en wat jullie doelgroep vraagt. Authenticiteit en echtheid zijn medebepalend voor jullie succes. Show your feathers.

Oprechte intresse

Wij willen dingen weten. Alles eigenlijk. Dit is de creatieve motor achter al onze projecten. Inleven in de wereld van onze klanten. Van cosmetica tot ministerie, van multinational tot kleinbedrijf, van luchtvaart tot voedingsmiddelen. Wij worden graag expert in jullie expertise.

Waarom?

Meer dan 20 jaar ervaring in marketing/strategie/design

>8000 succesvolle projecten voor meer dan 400 bedrijven (trots).

Flexibel team van bewezen experts.

Middelenvrije benadering. Jullie succes is het uitgangspunt, de weg ernaartoe whatever it takes.

Veel ervaring met het begeleiden van uitdagende projecten.

Ruime internationale ervaring. We creëren communicatiemiddelen in 8 verschillende talen.

Altijd rustig en relaxed, ongeacht het stressniveau.

Contact opnemen
Dienst_Marketing-02

Hoe wij werken?

We starten met een uitgebreide kennismaking. Wij gaan ons verdiepen in jullie organisatie. Waar staan jullie op dit moment en wat zijn jullie doelstellingen (ambities)? Wat hebben jullie al gedaan aan zichtbaarheid/promotie/marketing en met welk resultaat? We willen ook weten hoe jullie markt eruitziet. Wie zijn jullie concurrenten, wat is het speelveld? 

Als we de stap identiteit versus imago al hebben gezet, hebben we een goed beeld van jullie identity gap. We kunnen dan snel door met de marktanalyse, het scherpstellen van de doelstellingen en het bepalen van de marketingstrategie. Hebben we samen nog geen stap gezet? Laten we dan snel een afspraak inplannen om elkaar te leren kennen.

Voor wie?

Van kleinbedrijf tot grootbedrijf

Wij geloven in maatwerk en vooral in ambitie. Vanuit een uitgebreide kennismaking ontwikkelen wij een op maat gemaakt plan van aanpak. 

Alles begint met een kennismaking. Laten we snel een afspraak inplannen.

Contact opnemen