Je merk laten groeien?
Waar begin je?

Jullie zien de verschillende mogelijkheden: huisstijl, (online)marketing, social media, video, beurzen, pr, mailings. Maar wat hebben jullie nodig? Welke middelen leveren het meeste rendement op? Om dat te bepalen hebben we inzicht nodig in waar de organisatie nu staat, hoe jullie jezelf zien en hoe jullie klanten jullie ervaren. Zit intern iedereen op één lijn? Hebben jullie voldoende inzicht in de doelgroep om te bepalen hoe zij tot een aankoop overgaan? Hoe staan jullie nu in contact met de gewenste doelgroep en hoe kunnen jullie die (verder) activeren?

Contact opnemenLees meer
Identiteit vs Imago

Wat Identiteit vs Imago jullie oplevert:

Inzicht in de grootste kansen om te groeien

Bevestiging van wat jullie nu al goed doen

Concrete antwoorden van jullie doelgroep (imago)

Verkleinen identity gap

Stevig fundament voor marketing

Inzicht in mogelijke risico’s

Helder stappenplan om kansen te benutten

Ideale basis voor een vervolgstap (marketingplan, branding, huisstijlontwikkeling, promotiemiddelen)

Contact opnemen

IDENTITEIT versus IMAGO > verkleinen van de identity gap

Identiteit is wie jullie nu zijn, imago hoe anderen jullie zien. In de ideale wereld ligt dat dicht bij elkaar. In de ambitieuze wereld blijken de verschillen tussen die twee de grootste kansen te bieden om te groeien. Dit verschil noemen wij de identity gap.

Hoe pakken we dit aan?
In het kort: wij gaan met de stakeholders in gesprek door middel van persoonlijke interviews en/of een online vragenlijst (+ test). Met de medewerkers vormen we het beeld van jullie identiteit. Door gesprekken met klanten/leveranciers/partners achterhalen wij wat jullie imago is.

Voor wie?
Deze stap is geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven. Via een eerste vrijblijvende kennismaking kunnen we bepalen of jullie klaar zijn voor deze stap.

Willen jullie meer informatie over hoe we deze stap voor jullie merk kunnen zetten? Laten we snel een afspraak / video call inplannen.

Ja, ik wil graag een afspraak inplannen