Artdirection & Design

Jullie doelstelling is scherp. Het marketingplan staat of de actie is ingepland. Nu is het tijd om de plannen uit te voeren en visueel te maken. Met ruim 20 jaar studio-ervaring, zowel nationaal als internationaal, kunnen wij jullie op diverse manieren ondersteunen. Met huisstijlontwikkeling, campagnes (on- en offline), productlancering, productpromotie, point of sale, beursstand …  

Contact opnemenLees meer

Voor wie?

Alles begint met een kennismaking. Laten we snel een afspraak inplannen.

MKB

Hebben jullie nog geen strategie of zijn jullie doelstellingen niet scherp? Laten we dan samen kijken waar jullie grootste kansen zitten (link naar identiteit vs imago). Hebben jullie al een marketingstrategie of een marketeer in dienst? Graag nemen wij de rol van ontwerpstudio aan om de stap van strategie naar ontwerp te zetten. Door onze marketingervaring zijn wij in staat om strategie succesvol te vertalen naar concept en vormgeving.

Grootbedrijf en multinational

Jullie marketingteam heeft duidelijke doelstellingen geformuleerd. Campagnes zijn ingepland, targets bepaald. Jullie zoeken ondersteuning om de campagnes uit te werken. We zijn gewend om met huisstijlmanuals te werken en we weten wanneer we buiten de lijntjes kunnen kleuren. Ontzorgen is het sleutelwoord. We zijn inzetbaar voor losse projecten, zoals een productlancering, rebranding of campagne, maar ook als vaste externe partner.

Kleinbedrijf en eenmanszaak

Huisstijlontwikkeling is een van de specialiteiten van Bureau Hardes. Hebben wij al de stap identiteit versus imago gezet of een andere eerste stap? Dan kunnen we gelijk door met het ontwerpen van jouw identiteit. Als we samen nog geen stap hebben gezet, dan starten we met een uitgebreide intake.

Bedrijven die creatieven of vormgevers in dienst hebben

In de rol van artdirector of creative director kunnen wij jullie creatieve werknemers begeleiden. Misschien hebben jullie een vormgever in dienst of iemand die zich bezighoudt met social media? Als externe artdirector kunnen wij de werknemers sturen richting jullie doelstellingen. Zo kunnen jullie intern de slagkracht (en het rendement) flink vergroten.

Waarom?

Ruim 20 jaar succesvol als artdirector en studiomanager.

>8000 succesvolle projecten voor meer dan 400 bedrijven (trots).

Flexibel team van bewezen experts.

Middelenvrije benadering. Jullie succes is het uitgangspunt, de weg ernaartoe whatever it takes.

Veel ervaring met het begeleiden van uitdagende projecten.

Ruime internationale ervaring. We creëren communicatiemiddelen in 8 verschillende talen.

Altijd rustig en relaxed, ongeacht het stressniveau.

Contact opnemen