Diensten

Rollen

Bureau Hardes kan meerdere rollen aannemen op het gebied van (marketing)strategie, positionering, art direction en design. Zo lossen we complexe uitdagingen op een effectieve manier op.

 

Enkele voorbeelden

>> De zakelijke doelstellingen zijn bepaald. De volgende stap is het vaststellen van de marketingstrategie. Wat heeft uw onderneming nodig om het doel te bereiken?

 

>> Elke bedrijf heeft goud in haar organisatie, maar om het maximale rendement te behalen, is een optimale synergie, sfeer en motivatie tussen het personeel cruciaal. Hoe kunt u dit bevorderen?

 

>> De juiste mensen op de juiste plek. Wie verzorgt de social media-uitingen? Wie maakt het design? En sluiten deze uitingen op elkaar aan? Bureau Hardes kan het team aansturen en er zo voor zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen.

 

>> U weet dat er meer inzit, maar waarom komt het er dan niet uit? Bureau Hardes kijkt met u waar de knelpunten binnen de organisatie zitten.

 

>> De onderneming brengt een nieuw product of dienst op de markt. Hoe gaat u dit succesvol naar buiten brengen?

Expertise

Bureau Hardes bepaalt samen met u welke stappen er moeten worden gezet en welke middelen moeten worden ingezet om uw ondernemersdoel te realiseren.

Zijn uw doelstellingen al scherp? Dan ligt de focus op de te nemen marketingacties. Zit u als ondernemer nog in een strategische fase, dan kunt u Bureau Hardes inschakelen om de doelstellingen helder te maken. Dennis kan in elke fase van het proces instappen.

Voor wie?

Bureau Hardes wordt ingezet door zowel mkb-bedrijven als grotere nationale en internationale bedrijven. De overeenkomst tussen deze bedrijven is altijd: ambitie. Al zijn klanten zijn, net als hijzelf, hongerig naar de volgende stap en willen groeien.

Bent u ook toe aan resultaat?