Blog

Case: www.weesmeer.nl

2 september 2019

Iedere ondernemer weet uit ervaring dat er veel meer bij succes komt kijken dan alleen het beheersen van de praktische ondernemerszaken zoals boekhouding, strategie en het aannemen van personeel. Focus, daadkracht, doorzettingsvermogen, creatieve oplossingen, omgaan met arbeidsbeperkingen… succesvol ondernemen bestaat uit veel meer en dat is precies wat WeesMeer.nl gaat brengen.

De experts van WeesMeer delen hun kennis over actuele onderwerpen die bijdragen aan het succes van een onderneming.

De Huisstijlkliniek is partner en mede-oprichter van WeesMeer.nl

Vanuit onze expertise signaleren wij dat er altijd meer speelt dan de originele vraag. Een mkb bedrijf wil een nieuwe huisstijl. Top, maar waarom? Gaat het niet goed? Zien jullie nieuwe kansen? Gaan jullie een nieuwe markt aanboren? Hebben jullie een bedrijf overgenomen?

Als wij dan goed doorvragen (onderzoek doen) blijkt er altijd meer te spelen. Er is geen synergie tussen de afdelingen of vestigingen. Overwerkte managers. Directeur zonder focus. En zo zijn er legio uitdagingen die op ons pad komen. Nog interessanter wordt het als wij doorvragen naar het waarom van de werkstress. Soms blijkt er dan nog een laag onder te zitten. Van bore-out tot verkeerde functie. Vanuit onze expertise van het bouwen van merken/identiteiten kunnen wij uiteraard niet alles oplossen terwijl het wel van belang is voor het succes. 

Vanuit deze gedachte is WeesMeer.nl geboren.

WeesMeer zoekt momenteel experts die zichtbaar willen worden met hun expertise. Voor meer info mail naar redactie@weesmeer.nl

I am NOT fat! 22 mei 2019 Case Olympia Nederland Case: Olympia Nederla… 2 september 2019