Blog

Gaaf project! Grolsch 400 jaar

Dennis Hardes is 1 van de 400 internationale kunstenaars die een kunstwerk heeft mogen maken voor Grolsch. Grolsch bestaat dit jaar 400 jaar en om dat te vieren wordt er onder andere een jubileumverpakking gemaakt. De 400 kunstwerken worden gefotografeerd om samengevoegd de nieuwe internationale verpakking te vormen. De schilderijen worden daarbij de hele wereld rond gestuurd en komen in Grolsch horecagelegenheden te hangen met naam en bio van de betreffende kunstenaar. Verder zal heel 2015 in het teken staan van dit unieke jubileum en zullen de schilderijen daar het hele jaar een belangrijke rol in spelen.

Hieronder een hele kleine impressie van deze hele leuke creatieve dag. We kunnen nog niet alle foto’s plaatsen, maar zodra we toestemming hebben gaan we volledig los natuurlijk ?

Paniek, stress, emoti… 18 mei 2016